Η επιστήμη και η πράξη της Λαογραφίας- Ενδιαφέρον & προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου στις μέρες μας - Τσάκωνας, Παναγιώτης (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2025)
Η παρούσα εργασία, με βάση τη σχηματική απεικόνιση, αποτελεί ένα κλειδί στη διερεύνηση ως προς το ενδιαφέρον της σύγχρονης κοινωνίας για τη Λαογραφία. Επιχειρεί να εφαρμόσει μια σαφή μεθοδολογία, συνδυάζοντας τη θεωρία και την εφαρμογή. Δίνει, δηλαδή, και δείχνει βήμα προς βήμα όλη τη διαδικασία, που ακολουθήθηκε, βασιζόμενη στο εργαλείο της συνέντευξης μέσα από ερωτηματολόγιο.
Keywords: Λαογραφία -- Ελλάδα; Λαογραφία -- Έρευνα -- Ελλάδα; Λαογραφία -- Ελλάδα -- Μεθοδολογία; Συνεντεύξεις -- Ελλάδα; Λαογραφία; Συνεντεύξεις; Μεθοδολογία; Forklor; Inteviews; Methothology