Αξιολόγηση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση - Μίσσιου, Στεργιανή (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2022)
Η εργασία επικεντρώνεται στην έννοια της αξιολόγησης στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αριθμός Εισαγωγής: 013295 cd
Keywords: Δάσκαλοι -- Αξιολόγηση των -- Ελλάδα; Εκπαιδευτική αξιολόγηση -- Ελλάδα; Σχολεία -- Ελλάδα -- Αξιολόγηση; Εκπαίδευση, Πρωτοβάθμια -- Ελλάδα; Εκπαίδευση και κράτος -- Ελλάδα; Αξιολόγηση