Σχεδίαση Web 2.0 Mashup διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης στόλου - Μπονάρος, Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2011)
Η εργασία αποτελείται από τα παρακάτω κεφάλαια. Το πρώτο αφορά μια μικρή εισαγωγή στην εργασία και αναφέρεται στην περιγραφή ενός γενικού προβλήματος που υπάρχει (διαχείριση στόλου) ενώ το δεύτερο ασχολείται με τις απαιτήσεις μιας εφαρμογής που θα έδινε λύση και ευκολία πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Στο τρίτο κεφάλαιο γίνεται μια αναλυτική επεξήγηση των εφαρμογών και των τεχνολογιών που θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια και στις οποίες θα στηριχθούμε για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης στόλου. Στο τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζεται η σχεδίαση της διαδικτυακής εφαρμογής όσον αφορά τη διαχείριση των βάσεων δεδομένων που θα χρησιμοποιηθούν, τη διαδικασία που θα γίνεται η παρακολούθηση και ο εντοπισμός θέσης του ταξί, καθώς και η απεικόνιση αυτού πάνω σε διαδικτυακό και διαδραστικό χάρτη. Τέλος, στο πέμπτο κεφάλαιο υπάρχει η σχετική βιβλιογραφία στην οποία ανατρέξαμε και πήραμε πληροφορίες που αναφέρονται στην παρούσα πτυχιακή εργασία.
Μ.Δ.Ε. 34
Keywords: Εφαρμογές διαδικτύου -- Σχεδιασμός; Σχεδιασμός; Εφαρμογές; Web 2.0; Διαχείριση στόλου