Ανάπτυξη εφαρμογής συστήματος ηλεκτρονικής γραμματείας - Γιαννόπουλος, Ευστράτιος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2010)
Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι η ανάπτυξη μιας εφαρμογής, η οποία θα επιτρέπει την διαχείριση και την παροχή γραμματειακών υπηρεσιών μιας σχολής με τη χρήση ενός απλού περιηγητή ιστοσελίδων (browser). Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι βασισμένη στην διπλωματική «προδιαγραφές και Σχεδιασμός Συστήματος Ηλεκτρονικής Γραμματείας» του Καρκαλάκου Ιωάννη. Η εφαρμογή αυτή θα πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της, να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της γραμματείας απομακρυσμένα. Οι κατηγορίες χρηστών της σχολής, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες, θα είναι : · Καθηγητές · Γραμματείς · Φοιτητές Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται από την συγκεκριμένη εφαρμογή θα επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση φοιτητών και καθηγητών. Οι δυνατότητες που θα παρέχονται στους χρήστες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον : · Άμεσες Ανακοινώσεις · Έκδοση Πιστοποιητικών · Προβολή δυναμικού προγράμματος · Έγγραφες σε μαθήματα · Βαθμολογίες μαθημάτων
Βασισμένη στη διπλωματική: Προδιαγραφές και σχεδιασμός συστήματος ηλεκτρονικής γραμματείας/ Καρκαλάκος Ιωάννης
Μ.Δ.Ε. 6
Keywords: Ιστότοποι -- Ανάπτυξη; Εφαρμογές; Ανάπτυξη; Σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας; Ασφάλεια; Βάση δεδομένων