Επιχειρηματικό σχέδιο: η περίπτωση της εταιρίας Google - Μπαλή - Μπαλατσού, Νικολάου (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2016)
Ο σκοπός της παρούσης διπλωματικής εργασίας είναι να αναλύσει στρατηγικά την πολύ-εθνική εταιρεία Google.Inc. Η επιλογή της Google έγινε, επειδή μου κίνησε έντονα το ενδιαφέρον, διότι δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα, αλλά και πρωτοπόρος στον κλάδο της με συνεχή άνοδο σε πολλούς τομείς. Με βάση την υπάρχουσα βιβλιογραφία και τις παραπομπές στο δια-δίκτυο θα γίνει προσπάθεια να αναλυθεί η στρατηγική της, οι τεχνικές προώθησης και το περιβάλλον της.
The Business Plan of Google
Keywords: Στρατηγικός σχεδιασμός; Επιχειρήσεις--Διοίκηση και οργάνωση; Διοίκηση και οργάνωση; Μάρκετινγκ--Σχεδιασμός; Μάρκετινγκ; Google; Επιχειρηματικό σχέδιο; Swot; Στρατηγική; Ανταγωνισμός