ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ WIND AE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Παναγιωτόπουλος, Χρήστος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2023)
Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να εξετάσει την ικανοποίηση των πελατών στην παρούσα φάση, ενώ παράλληλα εξετάζει τα συστατικά της μέρη και σκιαγραφεί τα αίτια για τα οποία οι εταιρείες πρέπει να εστιάζουν με υψηλή προτεραιότητα στη μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών. Στο πλαίσιο αυτής της εργασίας, διεξήχθη έρευνα με τη χρήση ερωτηματολογίου που απευθύνεται σε πελάτες προκειμένου να αξιολογηθεί το επίπεδο ικανοποίησης τους στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας για την εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND A.E., ενώ παράλληλα εξετάστηκαν παράγοντες που επιδρούν στην καταναλωτική συμπεριφορά. Το βασικό εύρημα αυτής της μελέτης είναι οι πελάτες φαίνεται να συμφωνούν και να είναι ικανοποιημένοι με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τον εξοπλισμό της συγκεκριμένης εταιρεία τηλεπικοινωνιών παρόλα αυτά θα ήταν ανοιχτοί να αλλάξουν τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας τους εάν κάποιος άλλος παρείχε κάπως καλύτερες υπηρεσίες. Μέσω αυτής της προσπάθειας τόσο η Διοίκηση του καταστήματος της Wind A.E στην Τρίπολη όσο και γενικότερα οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με την παροχή αγαθών και υπηρεσιών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τα στοιχεία που συμβάλλουν στην αφοσίωση των πελατών στον εν λόγω κλάδο και το τρόπο όπου αυτές οι πληροφορίες δύναται να επηρεάζουν την ικανοποίηση των καταναλωτών.
Μ.Δ.Ε. 438
Keywords: Ικανοποίηση καταναλωτή; Εξυπηρέτηση πελατών - Διοίκηση και οργάνωση; Κινητή τηλεφωνία (Wind) -- Ελλάδα -- Τρίπολη; Consumer satisfaction; Customers services - Management; Cellular telephone systems (Wind) -- Greece --Tripoli; Μέτρηση ικανοποίησης πελατών; Κινητή τηλεφωνία; Ικανοποίηση πελάτη; Customer satisfaction measurement; Μobile telephony; Customer satisfaction