Ηλεκτρονικό εμπόριο - Γιαννοπούλου, Βασιλική (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2023)
Η προηγούμενη δεκαετία σηματοδότησε μια άψογη ανάπτυξη στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ο οποίος από προνόμιο μετατράπηκε σε ανάγκη για τους καταναλωτές. Από τη φυσική λειτουργία των συναλλαγών, στο κλικ του ποντικιού και στη συνέχεια στη λειτουργία οθόνης αφής, η τεράστια πρόοδος της τεχνολογίας έχει φέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο πιο κοντά στους καταναλωτές. Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι η διερεύνηση των απόψεων καταναλωτών και επιχειρηματιών σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ.
E commerce
Μ.Δ.Ε. 04
Keywords: Ηλεκτρονικό εμπόριο; Ηλεκτρονικό εμπόριο--Ελλάδα; Διαδίκτυο – Πωλήσεις; Διαδικτυακό μάρκετινγκ; Ηλεκτρονικό εμπόριο; Καταναλωτής; Επιχείρηση; Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης; E-Commerce; Consumer; Business; Social networking sites