Επιχειρησιακός και στρατηγικός σχεδιασμός υπηρεσίας ΕΑΓΜΕ (ΙΓΜΕ) - Κοσκινάς, Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2020)
Στην παρούσα εργασία παρουσιάστηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΕΑΓΜΕ. Η ΕΑΓΜΕ συστάθηκε με αυτή τη νομική μορφή το 2019. Στην εργασία παρουσιάστηκε η υπάρχουσα οργανωτική δομή, έγινε ανάλυση του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος μέσα από το πρίσμα του θεσμικού πλαισίου (ελληνικού και ευρωπαϊκού) Επίσης παρουσιάστηκε το στρατηγικό πλάνο και προτάθηκαν δείκτες για την παρακολούθηση της προόδου επίτευξης των στόχων που τέθηκαν. Τα αποτελέσματα αυτής εργασίας αποφέρουν σημαντικά συμπεράσματα για το μέλλον και την στρατηγική σχεδίαση του που απαιτεί την εφαρμογή μιας πολιτικής που θα οδηγήσει στην μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του και θα αποφέρει ουσιαστική στήριξη στους φυσικούς πόρους, στους πολίτες και στους εργαζομένους του οργανισμού.
Μ.Δ.Ε. 292