Μελλοντικό διαδίκτυο: Απαιτήσεις, τεχνολογίες και εφαρμογές - Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2013)
Στην παρούσα εργασία μελετώνται οι απαιτήσεις και οι διαφαινόμενες τεχνολογίες που αφορούν το διαδίκτυο του μέλλοντος. Εξετάζονται επίσης οι πιθανές εφαρμογές του διαδικτύου του μέλλοντος.
Μ.Δ.Ε. 27
Keywords: Διαδίκτυο (Internet); Μελλοντικό διαδίκτυο; Δίκτυα νέας γενιάς; Σχεδιασμός; Εφαρμογές; Πρωτόκολλα