Διερεύνηση της αποδοχής της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης εν μέσω Covid 19 μεταξύ εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Βλάχου, Πολυξένη (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2022)
Η παρούσα εργασία έχει ως σκοπό τη διερεύνηση της αποδοχής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας WEBEX από εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την περίοδο της πανδημίας Covid 19 στην Ελλάδα. Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκε το αρκετά διαδεδομένο Μοντέλο Αποδοχής Τεχνολογίας (ΤΑΜ), που χρησιμοποιείται πολύ συχνά για τέτοιου είδους μελέτες. Ο πληθυσμός των ερωτηθέντων ήταν 60 εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από διαφορετικές περιοχές της χώρας. Τα αποτελέσματα συλλέχθηκαν μέσω ερωτηματολογίου ηλεκτρονικής μορφής και τα αποτελέσματα αναλύθηκαν στατιστικά μέσω του Microsoft Excel.
Investigating the acceptance of Distance Education during Covid 19 period among Primary Education teachers
Μ.Δ.Ε. 27
Keywords: Ηλεκτρονική μάθηση; Μοντέλο αποδοχής τεχνολογίας; Ηλεκτρονική μάθηση; WEBEX; Covid19; Μοντέλο αποδοχής τεχνολογίας; E-learning; Technology acceptance model