Η δραματική τέχνη στην εκπαίδευση ως μέσο για την καλλιέργεια ιστορικής ενσυναίσθησης σε μαθητές Γυμνασίου - Κωστή, Αικατερίνη (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2016)
Η παρούσα διδακτορική διατριβή αποτελείται από δύο μέρη, ένα θεωρητικό κι ένα ερευνητικό. Στο πρώτο εξετάζεται ενδελεχώς η διεθνής και εγχώρια βιβλιογραφία για τις υπό μελέτη έννοιες και τη μεταξύ τους σχέση και στο δεύτερο παρουσιάζεται μικτού, ποσοτικού και ποιοτικού, τύπου έρευνα για τη σχέση της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση και της ανάπτυξης Ιστορικής Ενσυναίσθησης σε μαθητές Γυμνασίου.
Keywords: Δράμα στην εκπαίδευση; Δράμα - Μελέτη και διδασκαλία; Δράμα στην εκπάιδευση; Δράμα - Μελέτη και διδασκαλία