Η συμβολή του ελληνικού κοινοβουλίου στη διαμόρφωση της ελληνικής αμυντικής πολιτικής - Ιωάννης, Ουγγρίνης (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2021)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως στόχο να παρουσιάσει την συμβολή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη διαμόρφωση της ελληνικής αμυντικής πολιτικής. Συγκεκριμένα, η μελέτη εστιάζει στην λειτουργία των κοινοβουλευτικών επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων που ασχολούνται με τα θέματα της Εθνικής Άμυνας. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ανάλυση και διεισδυτική μελέτη, η οποία βασίστηκε στα γενικά αρχεία της Διεύθυνσης Κοινοβουλευτικού Έργου και στο ηλεκτρονικό αρχείο της Βουλής των Ελλήνων
The contribution of the greek parliament in the formation of the greek defense policy
Keywords: Ελλάδα--Άμυνα; Ελλάδα--Εξωτερικές σχέσεις; Αμυντική πολιτική; Eλληνική αποτρεπτική στρατηγική; Eξωτερική πολιτική