Στρατηγικός και επιχειρηματικός σχεδιασμός: πρόταση πολιτιστικής αξιοποίησης δημοτικού ακινήτου Δήμου Βέλου - Βόχας - Κελέκου, Αλεξάνδρα (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2015)
Η μεγάλη περιουσία των Δήμων, η οποία παραμένει εν γένει σε όλη την επικράτεια, έχει αποτελέσει αντικέιμενο συζητήσεων και μελετών, χωρίς ωστόσο σημαντικά αποτελέσματα. Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία καθιστά επιτακτική την ανάγκη αξιοποίησης των εν λόγω ακινήτων, η οποία όμως δν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις επιτόπου οικονομικές επιτροπές των Δήμων. Στην παρούσα μελέτη περίπτωσης, βάσει μελέτης πρωτογενών και δευτερογενών πηγών, μελετάται ο Δήμος Βέλου - Βόχας και προτείνεταο η σύσταση μίας δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία θα αναλάβει την αξιολόγηση, αξιοποίηση και λειτουργία ενός δημοτικού ακινήτου για πολιτιστικούς σκοπούς.
Strategic and business planning: proposal for the cultural exploitation of a Velo - Voha Municipality property
Keywords: Στρατηγικός σχεδιασμός; Επιχειρηματικός σχεδιασμός; Δημοτικά ακίνητα; Αξιοποίηση ακινήτων; Δήμος Βέλου - Βόχας; Δημοτικά ακίνητα; Αξιοποίηση; Δήμος Βέλου - Βόχας; Φόρμα καταγραφής ακινήτων