Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ο.Τ.Α. Η Ελληνική πραγματικότητα - Παπαχαραλάμπους, Παρασκευή (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2018)
Η παρούσα εργασία πραγματεύεται το ζήτημα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Ο.Τ.Α. στην Ελληνική πραγματικότητα. Η εργασία ξεκινάει με μια εισαγωγή η οποία εισάγει τον αναγνώστη στο θέμα. Στη συνέχεια, η εργασία επικεντρώνεται στον διοίκηση του δημοσίου τομέα μέσω της βιβλιογραφικής επισκόπησης. Έπειτα, η εργασία επικεντρώνεται στο ζήτημα του σχεδιασμού της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας των Οργανισμών Τοπικής Ανάπτυξης της Ελλάδας με έμφαση στην διαχείριση και προστασία της. Η εργασία ολοκληρώνεται με συμπεράσματα που προκύπτουν από την ανάλυση των ως άνω ζητημάτων.
The exploitation of the real estate property of OTA. TheGreekreality
Keywords: Τοπική αυτοδιοίκηση--Ελλάδα; Δημόσιο μάνατζμεντ; Δημόσια διοίκηση--Ελλάδα; Διοίκηση και οργάνωση; Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Διαχείριση ακίνητης περιουσίας; Ελληνικό δημόσιο