Ανάπτυξη Web 2.0 Mashup διαδικτυακής εφαρμογής διαχείρισης στόλου - Χρηστάκος, Γεώργιος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2011)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία θα παρουσιαστούν αρχικά οι στόχοι αυτής, οι οποίοι προσπαθήσαμε να είναι ευδιάκριτοι, αφενός για να μπορούμε να εστιάσουμε στη δημιουργία και ανάπτυξη της συγκεκριμένης εφαρμογής αφετέρου για να είναι κατανοητοί και από μη ειδικευμένο κοινό. Στη συνέχεια θα μελετηθούν οι ανάγκες και τα υπάρχοντα δεδομένα προκειμένου να παρουσιαστούν και να αναλυθούν με τη σειρά που χρησιμοποιήθηκαν οι διάφορες τεχνολογίες (Ajax, Java Script, Google Maps, Joomla!) και γλώσσες προγραμματισμού (Visual Basic, PHP), καθώς και οι λόγοι χρήσης αυτών με σκοπό να γίνει αντιληπτός τόσο ο τρόπος όσο και οι δομημένοι μέθοδοι ανάπτυξης της εφαρμογής. Επιπλέον θα γίνει πλήρης αναφορά και περιγραφή του κώδικα αλλά και του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη της εφαρμογής, αλλά και εκτενής ανάλυση των βάσεων δεδομένων MySQL που δημιουργήθηκαν καθώς και οι εγγραφές αυτών. Τέλος, θα παρουσιαστεί εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής αλλά και πιθανές επεκτάσεις αυτής δίνοντάς μας τη δυνατότητα προσαρμογής της σε κάθε νέα ανάγκη.
Μ.Δ.Ε. 33
Keywords: Εφαρμογές διαδικτύου; Εφαρμογές; Web 2.0; Διαχείριση στόλου; Βάση δεδομένων; Ανάλυση κώδικα