Οι επιπτώσεις της πανδημίας σε μικρές και μεγάλες αθλητικές μονάδες. Διερεύνηση της συμπεριφοράς των αθλούμενων. - Σμέρδη, Ευανθία (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2022)
Στην εργασία αυτή προσεγγίζεται δευτερογενώς το ερευνητικό αντικείμενο των αθλητικών μονάδων ως επιχειρήσεις. Το αντικείμενο μελέτης εστιάζει στην καταναλωτική συμπεριφορά των αθλούμενων και επιδιώκεται να μελετηθεί η πιθανή αλλαγή στις καταναλωτικές τους προτιμήσεις και κατά πόσο αυτές επηρεάστηκαν και σε ποιο βαθμό από την πανδημία του Covid – 19. Ακόμα γίνεται πρωτογενής έρευνα για να διαπιστωθεί η μεταβολή των στάσεων των απόψεων και της συμπεριφοράς των αθλούμενων για να διαπιστωθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν τις αλλαγές στις προτιμήσεις τους για αθλητικές υπηρεσίες και κατ’ επέκταση να εντοπιστούν οι βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές για τις μικρές αθλητικές μονάδες σύμφωνα με τις καταναλωτικές ανάγκες στον κλάδο του αθλητισμού.
The effects of the pandemic on small and large sports facilities. Investigating the behavior of athletes.
Keywords: Αθλητική Βιομηχανία; Καταναλωτική συμπεριφορά; Πανδημίες και COVID-19; Sports Industry; Consumer Behavior; Pandemics and COVID-19; Αθλητική Βιομηχανία; Επιπτώσεις Covid-19; Καταναλωτική συμπεριφορά; Covid-19; Sports Industry; Covid – 19 Impact; Consumer Behavior; Covid-19