Δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο τμήμα υγειονομικού - Παπαδόγκωνας, Παναγιώτης (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2022)
Σκοπός της εργασίας είναι η δημιουργία ενός επιχειρηματικού σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού-ΓΓΑ, και συγκεκριμένα για την Επιστημονική Υγειονομική Επιτροπή. Η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί θα στηριχτεί σε δευτερογενή δεδομένα που θα αντληθούν μέσα από δημοσιευμένες πληροφορίες του ίδιου του οργανισμού αλλά και αναζήτηση στοχευμένης βιβλιογραφίας σχετικά με θέματα που εξειδικεύονται με τα Υγειονομικά τμήματα συναφών φορέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η επιλογή αυτού του τμήματος έγινε γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί τέτοιου είδους εργασία στα ελληνικά δεδομένα. Η εργασία θα συμβάλλει στην αύξηση των γνώσεων γύρω από το θέμα. Η κατανόηση του επιχειρηματικού σχεδίου που θα αναφερθεί στην εργασία θα βοηθήσει σε ένα πιο σωστό προγραμματισμό και θα ικανοποιεί τις ανάγκες και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών. Τα αποτελέσματα της εργασίας φιλοδοξούν να βοηθήσουν τους υπευθύνους για την καλύτερη αντιμετώπιση και παροχή υπηρεσιών και θα καταστήσουν τους συμμετέχοντες στο τμήμα πιο ικανοποιημένους.
Creation of a business plan for the General Secretariat of Sports in the health department
Keywords: Επιχειρησιακός σχεδιασμός; Στρατηγικός σχεδιασμός - Διοίκηση και οργάνωση; Γενική γραμματεία αθλητισμού; Επιστημονική Υγειονομική Επιτροπή; Business planning; Strategic planning - Management; General secretariat of sports; Scientific Health Committee; Επιχειρηματικό σχέδιο; Γενική γραμματεία αθλητισμού; Ευρωπαϊκές χώρες; Υγειονομικό τμήμα; General secretariat of sports; Business plan; European countries; Health department