Ρόλος και Δράσεις της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Δικτύων του Δήμου Χαϊδαρίου στο πλαίσιο του πενταετούς επιχειρησιακού προγράμματος - Παναγιωτοπούλου, Νικολέττα (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2017)
Σκοπός της εργασίας είναι να αναδείξει αλλά και να επιλύσει τα προβλήματα του Δήμου Χαϊδαρίου που αφορούν την Διοικητική του ικανότητα ως Δημόσιου Οργανισμού, με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας του, τα οποία μας ακολουθούν και διαιωνίζονται μην αφήνοντας το φορέα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις όχι μόνο της νέας προγραμματικής περιόδου αλλά και στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η Διοικητική Aνασυγκρότηση του Δημοσίου. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση αυτή ως ένας από τους τέσσερις άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος των Δήμων αφού συνδέεται με την βελτίωση ταυτόχρονα και της Οικονομικής του κατάστασης.
Keywords: Τοπική αυτοδιοίκηση--Ελλάδα; Στρατηγικός σχεδιασμός; Ηλεκτρονική διακυβέρνηση; Δημόσια διοίκηση--Ελλάδα; Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Διακυβέρνηση; Δήμος Χαϊδαρίου; Επιχειρησιακός προγραμματισμός