Ενημέρωση στοιχείων προσωπικής οντολογίας από κινητό: Εφαρμογή σε Android - Γκανάς, Ιωάννης; Γιαννόπουλος, Νικόλαος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 2013)
Στόχος της εργασίας αυτής είναι η δημιουργία λογισμικού που θα επιτρέπει την ενημέρωση των στοιχείων της προσωπικής οντολογίας με δεδομένα που συλλέγονται από το προσωπικό κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα εκτελείται σε κινητά με λειτουργικό σύστημα android.
Μ.Δ.Ε. 35
Keywords: Οντολογία (Πληροφορική); Ηλεκτρονικοί υπολογιστές -- Προγράμματα; Κινητά τηλέφωνα; Εφαρμογές; Android; Προσωπική οντολογία; Smart phones